PLASTIKS.hu

Az árakra vonatkozó kiegészitések

A minimális rendelés mértéke: 50 euró ÉS minimum 10 db termék egy típusból.

.

Katalógus

Blog/ Újdonságok

Blog/ Újdonságok  RSS 2.0

Új termékek – Lottószelvény tartó rekesz plexiből.

Tisztelt Ügyfeleink és látogatóink!

Az oldalunkon új termék megjelenését van módunkban bejelenteni, „Plexi lottószelvény tartó rekesz” elnevezéssel. Ebben a rovatban sok, különböző rendeltetésű műanyag display-t találhatnak, amelyek egyszerűbbé teszik a lottótermékek árusítását, és talán az üzlethelyiséget is színesítik kicsit.

Tisztelettel: a Plastiks csapata

A honlapon új kategória jelent meg – Elektromos cigaretta állvány plexiüvegből.

Tisztelt Megrendelőink és Látogatóink a honlapon!

Tudatjuk, hogy honlapunkon az akril termékek új kategóriája jelent meg „Plexiüveg állvány elektromos cigaretta bemutatásához” néven. Cégünk műanyag tartóinak legkülönfélébb összeállításai segítenek az Ön boltjának a vásárlói érdeklődés felkeltésében és emelik az eladások számát.

Tisztelettel, Plastiks.

Új Prospektustartó állványok!

Új Prospektustartó állványok!

Tisztelt Látogatóink és Megrendelőink! Szeretnénk tudomásukra hozni, hogy oldalunkon megújult a „Asztali prospektustartó” kategória. Elérhetőek lettek új, 1/3 A4, A5 és A4 formátumú prospektustartók is.

Ebben a csoportban mostantól nem csak asztali, hanem fali prospektustartó zsebek is megtalálhatók. A csoportban fellelhető termékeink különböző változatai széles felhasználási lehetőségeket kínálnak.

Tisztelettel, a Plastiks.

Új termékek a „Névkártya tartó” rovatban.

Új termékek a „Névkártya tartó” rovatban.

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy oldalunkon a „Névkártya tartó” rovatba új termékek kerültek fel. Mostantól a különböző formák, alakok és színek még szélesebb választéka érhető el. Őszintén reméljük, hogy az Önnek legmegfelelőbb változatot nálunk sikerül megtalálnia!

Tisztelettel: a Plastiks.

Termékállvány az új iPhone telefon modellhez.

Tisztelt látogatók a honlapunkon, és ügyfeleink!

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a reklámtermékek piacának legújabb tendenciáit, és aktívan részt is vállal bennük. Dizájnereink a Mobiltelefon állványok új kialakításainak egész sorát dolgozták ki az iPhon új slágere részére. Mostantól a telefontartók nem csak víztiszta kivitelben készülnek, hanem színes anyagokból is, ami egy újabb lehetőség a készülék kiemelésén túl az áruk tömegéből, arra is, hogy annak egyéniségét megfelelően aláhúzhassuk. Bízunk benne, hogy kínálatunkban megatálja a saját üzletéhez legjobban illő akril termékállványt.

 

Tisztelettel, Plastiks.

Miért hasznosak az Elválasztó rudak a pénztár szállítószalagjára és a kétoldalas árcímkék?

Ezen műanyag termékek felhasználhatóságának egyik területe a kereskedelmi egységek, és ott is a szupermarketek pénztártere, illetve árak feltüntetése az üzlet kirakatában. Lehetségesek különböző megoldások, céglogó felvitele, vagy különböző színvariációk. Minden a megrendelő igényétől függ.

A kétoldalas árcímke másik felhasználási területe a szállodai recepcióknál, vagy sportcentrumoknál, esetleg kávézók, cukrászdák, éttermek asztalainál történő információ feltüntetés. És ez még messze nem teljes körű listája a műanyag termékek felhasználási lehetőségeinek. A lista bővítése az Önök fantáziájától és a mi lehetőségeinktől függ - amik nálunk gyakorlatilag határtalanok.

Részletesebb információért kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársunkkal, bármely, az ön számára kényelmes módon.

 

Tisztelettel, Plastiks.

Mágneses árcímke tartó

A mágneses PVC egy erős, hajlékony és időtálló anyag, amely örökmágnes tulajdonsággal rendelkezik. A mágneses árcímke tartó alkalmazása talán a legkényelmesebb az összes árcímke közül. Ennek az árutípusnak minden darabja kizárólag erős és kopásálló anyagból készül. A felhasznált anyag vastagsága a gyártmány méreteitől és felhasználásának követelményeitől függ. Konstrukciónknak köszönhetően a mágneses árcímke tartók információhordozó betétlapjai könnyen cserélhetők. Számottevő erőfeszítés nélkül tapadnak fémfelületekre, miközben a felület bevonatát nem sértik.

Ez az árcímke típus széles körben használt üzletekben, szupermarketekben árak feltüntetésére háztartási gépek felületén, vagy magukon a fém polcokon, ahol az állítható árcímke tartók elhelyezése problémás.

Cégünk széles választékban kínálja ezt a termékét, amelyet megtalálhat a „Mágneses árcímke tartók” elnevezésre kattintva. 

Tisztelettel: Plastiks

A honlapon megújult az „Árcímke tartó” kategória.

Tisztelt honlapunkat Meglátogatók és tisztelt Megrendelők! Javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az Árcímke tartó kategóriánkra. Ebben a kategóriában jelenleg plexi és PETG árcímkék széles választéka található a legkülönbözőbb méretben és kialakításban. Cégünk a nevezett műanyag terméket leszállítással kínálja ügyfeleinek egész Magyarország területén.

Ha esetleg nem talált katalógusunkban Önnek tetsző terméket, kérjük, juttassa el igényét ügyintézőinknek, akik rövid időn belül érdemi ajánlattal fognak jelentkezni Önnél!

© Plastiks s.r.o. a polimer lemez termékek, és üzletberendezések egyik európai gyártója 2011 - 2015.